Nieuws

CHK 2021 Was het een CHK zonder publiek en er waren en geen kampioenschappen. Wij hadden de hengsten JS Bastian en Maarlen’s Renzo bij ons. Beide hengsten zijn in de voorgaande jaren goedgekeurd, maar moesten getoond worden voor een premie. Beide hengsten ontvingen een eerste premie. Het commentaar was zeer lovend.

Rondo’s Coco Chanel JR

Op de regionale keuring in Sevenum werd ze als tweede geplaatst en behaalde het ster predikaat

Zij werd op de regionale keuring in Heteren als tweede geplaatst in een groep van 11 driejarige merries. Daarbij mocht zij het predikaat ster in ontvangst nemen.

Zij werd op de regionale keuring in Tolbert als eerste geplaatst in haar groep. Later werd zij reserve jeugdkampioen.

Op de keuring in het Duitse Holstein/ Hamburg werd Prince Rondo als eerste geplaatst bij de oudere hengsten, Hij werd sectie B kampioen en reserve dagkampioen.

Onze merrie California is uitgeleend aan de fam. Büscherhoff in Duitsland. Zij deed ook mee aan de keuring in Holstein/ Hamburg. Zij mocht zich als eerste opstellen in haar rubriek. En werd later reserve sectie B kampioen

Een dag na de keuring in Tolbert mocht April ook mee naar de keuring in Holstein/ Hamburg. Deze dag heeft zij ook met succes af mogen sluiten. Zij werd als eerste geplaatst in haar rubriek, reserve jeugdkampioen en reserve overal jeugdkampioen.