Shamrock Backstage Imperial

Lindehoeve's Sebastiaan

Shamrock Backstage Imperial

Hafodyresgob Buzby

Nefydd Autumn's Chuckle

Brockwell Chuckle

Downland Autumn

Plas Mai

Pendock Buccaneer

 

Plas Seren Mai

Eyarht Isadora

 

Brookhouse Chuckler

 

Brockwell Chuckle

 

Weston Diana

Eyarth Zsa Zsa

 

Eyarth Celebration

Weston Twiggy

Door op de namen met deze kleur aan te klikken kunt u de afstammelingen verder volgen

Enkele nakomelingen van Imperial

Alberchtshoeve's Conelia's Moonlight

2006 jeugd kampioen + Algemeen reserve dag kampioen.

2007 1a + C.M.K.+ ster

Steehorst Golden Girl

2005 Veulen kampioen Zuid +.C.M.K

2005 Nationaal veulen kampioen sectie B

Steehorst Pride

2009 Op de C.H.K is Pride goedgekeurd met een 1a Premie en opgenomen in het stamboek

 


Backstage Imperial is een hengst met ruime belijningen, een mooi front, ruim voldoende bot en uitstekende bewegingen. Tijdens zijn goed keuring in 2001 won hij de Bronze Medal onder jurylid David Blair. In een uitgebreide lofzang prees David Blair Backstage, waarbij hij zijn schitterende type en mooie front tevens nogmaals benadrukte. Zijn bescheiden naam dekt zeker niet de lading. Wat hem tevens aansprak was de inzet en presentatie van de hengst.

“The Pony who wants to do the job”

 

Backstage heeft jarenlang ter dekking gestaan op de beroemde Steehorst stoeterij van Piet en Mia Steeghs. Waar hij zorgde voor schitterende nakomelingen en verschillende kampioenen. Nu staat Backstage voor het eerst publiek ter dekking bij Stal Rondo te IJsselmuiden. Een unieke kans om een hengst met deze afstamming en staat van dienst te gebruiken voor uw fokkerij. Zijn volle broer is de Goedgekeurde Palomino hengst Shamrock Midnight Invasion welke op jonge leeftijd reeds ons land heeft verlaten. Zijn bloedvoering is sterk verwant aan Eyarth Rio en gaat terug op de bekende Weston bloedlijnen.

Shamrock Backstage Imperial heeft reeds via zijn nakomelingen van zich laten spreken. Steehorst Free Golden Girl wist in 2005 het nationaal veulenkampioenschap op haar naam te schrijven, in 2009 werd zij regionaal kampioen en een uitnodiging voor de nationale keuring daar behaalde zij het ster predikaat en werd later op de dag nationaal reserve sectie kampioen. Tevens werd zijn 2 jarige dochter Albrechthoeve's Cornelia's Moonlight Reserve Dag kampioen op de RK te Zuid Laren. Onlangs op de CHK 2009 werd zijn zoon Steehorst Pride met een 1a premie goedgekeurd.

Kortom, Bewezen bloedlijnen verloochenen zich niet!!!